VERKOOPPUNTEN KVB

Naast dat we onze producten verkopen via deze webshop en de mogelijkheid bieden tot afhalen van onze producten in Balk, zijn onze producten ook verkrijgbaar in diverse dier- en hengelsportzaken.

Met uitgebreide assortiment aan producten binnen zowel de witvis- als de karper visserij bieden wij aan deze winkels een gepast aasaanbod.

Hengelsport De Fuik - Leeuwarden

Al ruim 50 jaar zijn wij dé hengelsportzaak van Friesland. We hopen u te kunnen voorzien van advies en materiaal waardoor het vissen een bijzondere hobby zal blijven, of zal worden!

De realisatie van de winkel is het werk van Mathijs, die hiermee zijn droom werkelijkheid heeft gemaakt.
De indeling is voor zover mogelijk per 'vissoort' uitgevoerd, zo zult u een uitgebreid pakket aantreffen met onder ander: Roofvis-, karper-, witvis-, forel-, zeevismateriaal. Door de logisch indeling van de winkel zal alles eenvoudig te vinden zijn. Onze filosofie is dat de visser snel de benodigde materialen moet kunnen vinden.

Zoals u kunt zien is er bij ons 'Hengelsport de Fuik' voor ieder wat wils. We nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen in de winkel op de Verlengde Schrans 4 te Leeuwarden.

Verlengde Schrans 4, 8932 NN Leeuwarden

Hengelsport Friesland - Sneek

12 Mei 2016 is deze nieuwe de winkel in Sneek geopend.
Het assortiment is inmiddels grotendeels aangepast naar roofvis, hoewel er ook voor de witvisser, karpervisser, zeevisser en forelvisser een breed assortiment aanwezig is. Inmiddels is de winkel in Sint Annaparochie gesloten en richten Peter en Magda zich volledig concentreren op Hengelsport Friesland te Sneek.

Oppenhuizerweg 1, 8606 AP Sneek


Hengelsport Dokkum - Dokkum

Hengelsport Dokkum
Walddyk 15
910BK Dokkum

06-50510957